søndag 14. mars 2010

21 av 21 og historiske!

I går ettermiddag spilte vi vår siste seriekamp for sesongen. Som gjentatte ganger denne sesongen får vi det samme utfallet, 2 poeng og seier.

En lang sesong nærmer seg slutten med sluttspill og semifinaler allerede til uka mot Akerselva. Sesongen har utspilt seg over trippel serie og målet før sesongen var og forsvare seriegullet fra i fjor. Når man ser tilbake på gårsdagens kamp mot Målløs i Høyenhallen ser man helt klart at vi har jobbet riktig med flere ting. 7-2 mot en av de argeste motstanderne fra i fjor forteller vel det meste om hvem som bestemmer og er sjef i eliteserien for damer akkurat nå. 12 poeng foran Holmlia som egentlig har vært hatlag i alle år og 7 poeng foran lag nr 2 på tabellen Sveiva som faktisk har vært positivt bra i år. Når man ser på tabellen poengmessig og målmessig gjentar jeg at Tunet er helt klart Norges beste lag og klubb for øyeblikket! Med det sagt skal det sies at det vi gjør denne sesongen kommer ingen til å gjøre bedre...kun kopiere. 42 poeng og full pott betyr ny poengrekord i Eliteserien for damer og herrer. Sarpsborg hadde den gamle rekorden med 41 poeng. Vi får både poengplukker og toppscorer i Ingvild Øversveen og Jessika Sundberg...JA, man har lov til å slå seg sjøl litt på skuldra nå og si BRA JOBBA JENTER!!! Dette var fullt fortjent!

Nå står sluttspill og semifinaler før dør og vår motstander Akerselva det som står mellom oss og en evt finale i Rykkinhallen søndag 18.april. Spillemessig er vi et bedre lag enn Akerselva men de har vist at de kan være en lei nøtt å knekke spesielt med tanke på vår siste seriekamp mot de (3-2 seier). Sluttspill er jo også noe helt spesielt og Akerselva har flere gode spillere med både rutine og erfaring som kan stikke flere kjepper i hjulene for oss.
Skal vi stå i Rykkinhallen søndag 18.april som en av finalistene må vi ha full fokus i alle kampene og holde det gode spillet vårt i 5 gir hele veien.
Jeg har stor tro på at vi står i Rykkinhallen 18.april og motstander der Sveiva eller Holmlia. Sveiva som nr 2 i år må sees som en liten favoritt i det oppgjøret men min gamle klubb Holmlia har fremdeles mange gode spillere som kan vippe dette oppgjøret deres vei. Litt synd kanskje er skaden til Lisbeth Pettersen som Holmlia vil savne endel. Når hun er tilbake er vel uklart men Holmlia hadde definitivt trengt en spiller som dette. Men Holmlia har vært med på dette i mange sesonger nå og veit hva de går til så dette kan bli spennende. Spår at denne semifinalen fort kan gå til 5 kamper og at det kan bli flere tette og tøffe kamper. Men holder en liten knapp på at vår motstander i finalen blir Sveiva. Jeg tror nemlig ikke at Akerselva er i stand til å slå oss i best av 5 kamper så Tunet-Sveiva blir mitt tips til damenes NM-Finale 18.april.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar